GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Birgitta Bengtsson

Publicerad 22 juni 2022

I Emmaboda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Birgitta Bengtsson, Emmaboda.

Kantor Birgitta Andrén Olsson inledde med att på orgel spela Där rosor aldrig dör varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Helena Svensson höll griftetal och läste bön och sedan Time to say goodbye med Sarah Brightman och Andrea Bocelli spelats förrättade officianten överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter förbön och Herrens bön sjöngs psalm 731 unisont och därpå tog de sörjande ett sista farväl. Officianten läste slutbön och välsignelse och som avslutning spelades Sailing på orgel.

Gåvor var lämnade till Hjärt-Lungfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.