GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Birgitta Andersson

Publicerad fredag 09:52

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Birgitta Andersson.

Akten inleddes med att kantor Kerstin Karlsson Garlati på orgel spelade Koppången varpå sångsolist Britt-Mari Ottosson framförde Jag har hört om en stad. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Officiant Stig Erixon höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Sångsolisten framförde Jag är främling och efter begravningsbön och Herrens bön tog de sörjande ett sista farväl. Unisont sjöngs psalm 248 och sångsolisten framförde Inga stora bevingade ord. Som avslutning spelade kantorn Tröstevisa.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.