GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Birger Gustavsson

Publicerad 2 december 2021

I Ryssby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Birger Gustavsson.

Akten inleddes med att kantor Hélène André på orgel spelade Tröstevisa av B Andersson varpå sångsolist Lars Holgersson framförde Jag har hört om en stad ovan molnen av L Lithell. Unisont sjöng de församlade psalm 322. Officiant Sussie Kårlin höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Unisont sjöngs psalm 297 och därpå tog anhöriga, släkt och vänner ett sista farväl under stilla musik. Efter begravningsbönen framförde sångsolisten Där rosor aldrig dör och officianten läste slutbön och välsignelsen. Kantorn avslutade med att spela Gammal fäbodpsalm från Älvdalen på orgel.

Gåvor var skänkta till Operation Smile och Hjärnfonden.

Minnesstund hölls i Mariagården.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.