GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bertil Rosén

Publicerad 13 januari 2022

Heliga korsets kyrka, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Bertil Rosén.

Kantor Pär Hammarlund inledde med att på orgel spela Till minne varpå psalm 248 sjöngs unisont. Officiant Staffan Holmquist höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalm 190 och efter begravningsbön och Herrens bön tog de sörjande ett sista farväl. Unisont sjöng de församlade psalm 730 och som avslutning spelade kantorn Koppången på orgel.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.