GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bertil Moberg

Publicerad 14 september 2021

I Döderhults kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Bertil Moberg.

Som inledning på akten spelade kantor Madeleine Åverling O, store Gud av C Boberg varpå officiant Marie Darte inledningstalade. Unisont sjöng de församlade psalm 201:1,2,5. Officianten höll griftetal, läste bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalm 249 och efter begravningsbön och Fader vår tog de sörjande ett sista farväl medan kantorn spelade Air av J S Bach. Officianten läste slutbön och efter psalm 297 följde välsignelsen. Akten avslutades med att kantorn spelade Time to say goodbye av F Sartori.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.