unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Bertil Flisberg

I Påskallaviks kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Bertil Flisberg, Påskallavik.

Kantor Milda Jonasson inledde akten med att på orgel spela I am sailing varefter sångsolist Rolf Berkeby framförde Gunnar Vägman till Britt Åbingers dragspelsackompanjemang. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Officiant Anders Duvlund höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbönen sjöngs psalm 297 och medan kantorn spelade Strövtåg i hembygden tog makan Ann-Marie, barnen Johan och Ewa med familjer, övrig släkt och vänner ett sista farväl och nedlade blommor. Solisten sjöng Jag skall gå genom tysta skyar till dragspelsackompanjemang och på cd spelades Ett minne av dig med Ann-Marie Flisberg. Som avslutning spelade kantorn Håll mitt hjärta.

Blommor märktes från bland andra vännerna på WSP.

Gåvor var lämnade till välgörande ändamål från bland andra Jaktklubben Morkullan, Påskallaviks båtklubb, vännerna i PRO Påskallavik och arbetskamraterna på OKG.