GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bertil Erlandsson

Publicerad 13 januari 2022

I Torslunda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Bertil Erlandsson, Färjestaden.

Akten inleddes med att kantor Christer Svensson spelade Där rosor aldrig dör varvid Lasse Trofast som solosång framförde Öppna landskap av U Lundell. Unisont sjöng de församlade psalm 190. Officiant Tina Lönneborg höll griftetal över orden i Joh 28: 12. Psalmerna 249 och 297 omramade begravningsbönen och därpå tog maka, barn med familjer, övrig släkt och vänner ett sista farväl och nedlade blommor. Sångsolisten framförde Jag och min far av M Uggla och som avslutning spelade kantorn Amazing grace på orgel.

Gåvor var skänkta till Hjärt-Lungfonden.

Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.