GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Berth Arvidsson

Publicerad 22 juni 2022

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Berth Arvidsson.

Kantor Kerstin Karlsson inledde med att på orgel spela Laudate omnes gentes från Taizé varpå Jag har hört om en stad med Lasse Trofast spelades. Unisont sjöngs psalm 249. Officiant Carl-Magnus Söderholm höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalm 251 och efter begravningsbön och Herrens bön spelades You raise me up med Josh Groban. Unisont sjöngs psalm 200 och som avslutning på akten i Skogsvilan spelade kantorn Amazing grace. På kyrkogården tog de sörjande ett sista farväl.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.