GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bernt Lindgren

Publicerad 18 november 2022

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Bernt Lindgren.

Kantor Åsa Cederholm inledde med att spela Tröstevisa varpå hon som solosång framförde Där rosor aldrig dör. Unisont sjöngs psalm 235. Officiant Kalle Karlsson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter förbön och Herrens bön tog de sörjande ett sista farväl under stilla musik och därpå läste officianten slutbön och välsignelse. Unisont sjöngs psalm 251 och som avslutning spelade kantorn Amazing grace.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.