GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bernhard Thomsson

Publicerad 24 september 2021

I Åby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Bernhard Thomsson.

Akten inleddes med att kantor Emilie Gustafsson på orgel spelade Air av J S Bach varpå psalm 248 sjöngs unisont. Officiant Sussie Kårlin höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Unisont sjöngs psalm 249 och därpå tog anhöriga, släkt och vänner ett sista farväl under stilla pianomusik. Han hade seglat för om masten med Harry Brandelius spelades och efter begravningsbönen sjöngs psalm 190 unisont. Som avslutning spelades Memory av A Lloyd Webber på orgel.

Gåvor var skänkta till Hjärt-Lungfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.