GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bernhard Nilsson

Publicerad 8 augusti 2022

I Heliga korsets kyrka, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Bernhard Nilsson.

Akten inleddes med att organist Karin Lundborg Folkegård spelade Kanon i d-dur och de församlade sjöng unisont psalm 249. Officiant Staffan Holmqvist höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalm 304 varpå officianten läste begravningsbön och Herrens bön. De sörjande tog ett sista farväl och officianten läste välsignelsen. Unisont sjöngs psalm 271 och som avslutning spelade organisten Nocturne.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.