GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Berit Wärlén

Publicerad 2 december 2021

I Mönsterås Skogskapell har begravningsgudstjänst hållits för Berit Wärlén.

Akten inleddes med att kantor Kerstin Linderberg på orgel spelade Dagen är nära av G F Händel varpå psalm 249 sjöngs unisont. Kyrkoherde emeritus Anders Hult höll griftetal över orden i Psalt 103, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbön och Vår fader sjöngs psalm 297 unisont och därpå tog de sörjande ett sista farväl. Som avslutning spelade kantorn Koppången av P-E Moraeus på orgel.

Gåvor var lämnade till Världens Barn från bland andra vännerna i SFP Senioren.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.