GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Berit Nauclèr

Publicerad 23 januari 2023

I Ålems kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Berit Nauclèr.

Kantor Jane Klasson inledde akten med att på orgel spela Tröstevisa av B Andersson varpå hon som solosång framförde Kärleken är av Forsman/Almqvist/Ljunggren. Unisont sjöngs psalm 249. Kyrkoherde Henrik Broman höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Begravningsbön och Herrens bön inramades av psalmerna 248 och 190 och därpå tog de sörjande ett sista farväl medan Candle in the wind av Taupin/John spelades på orgel. Sångsolisten framförde Himlen är oskyldigt blå av T Gärdestad/K Gärdestad och sedan officianten läst välsignelsen avslutade kantorn med att spela Time to say goodbye av Sartori/Quarantotto.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.