GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Berit Mauritzon

Publicerad tisdag 14:53

I Skogsvilan, Nybro, har begravning hållits för Berit Mauritzon.

Akten inleddes med att I left my heart in San Francisco med Frank Sinatra spelades varpå officiant Anders Bergsell hälsade välkomna och I just called to say I love you med Ingemar Nordströms spelades. Efter minnestal och offentligt avsked med tre rosor spelades Håll mitt hjärta med Björn Skifs. Medan Tröstevisa av B Andersson spelades tog de sörjande ett sista farväl och officianten läste en dikt. Som avslutning spelades Du och jag med Sten och Stanley.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.