GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Berit Axelsson

Publicerad 5 oktober 2021

I Bockara kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Berit Axelsson.

Som inledning på akten spelade kantor Milda Jonasson Kärleksvisan av S D Finer varpå hon som solosång framförde Var inte rädd, det finns ett hemligt tecken av Y Eggehorn. Unisont sjöngs psalm 303. Officiant Anders Duvlund höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 289 och 297 inramade begravningsbönen och Herrens bön och därpå tog de sörjande ett sista farväl under stilla musik. Officianten läste välsignelsen och som avslutning spelade kantorn Som en bro över mörka vatten av P Simon.

Gåvor var lämnade till Njurfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.