GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Benny Johansson

Publicerad tisdag 15:10

I Skogssalen, Kalmar, har begravning hållits för Benny Johansson.

Akten inleddes med att officiant Thommy Nilsson uttalade inledningsord varpå Tears in heaven med Eric Clapton spelades. Officianten höll minnestal och Changes med David Bowie spelades. Efter överlämnande med rosceremoni och diktläsning tog anhöriga ett sista farväl medan Håll mitt hjärta med Björn Skifs spelades. Officianten läste dikter och uttalade slutord och som avslutning spelades Here comes the sun med George Harrison.

Gåvor var skänkta till Barncancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.