GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bengt Gustavsson

Publicerad 13 januari 2022

I Emmaboda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Bengt Gustavsson, Emmaboda.

Kantor Catarina Hermansson inledde med att på orgel spela Så skimrande var aldrig havet varpå hon som solosång framförde Kärleksvisan. Officiant Annette Geyer uttalade samlingsord och unisont sjöngs psalm 289. Officianten höll griftetal, läste bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter psalm 190 följde förbön och Herrens bön och därpå tog de sörjande ett sista farväl medan kantorn spelade Nocturne och Du vet väl om att du är värdefull. Solisten sjöng För kärlekens skull och efter slutbön och välsignelsen sjöng hon I den stora sorgens famn. Som avslutning spela kantorn I am sailing på orgel.

Gåvor var lämnade till Hjärt-Lungfonden och Diabetesfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.