GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bengt Berggren

Publicerad 19 november 2021

I Torslunda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Bengt Berggren.

Akten inleddes med att sångsolist Jan H Börjesson framförde Libera me domine ur Faurés requiem ackompanjerad av kantor Christer Svensson varpå de församlade unisont sjöng psalm 313. Officiant Tina Lönneborg höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Sångsolist Helena Soluna framförde Det finns en väg till himmelen. Begravningsbönen omramades av psalmerna 172 och 490 och som avslutning i kyrkan spelades In paradisium ur Faurés requiem på cd. Efter gravsättningen tog släkt och vänner ett sista farväl varefter psalm 297 sjöngs unisont.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.