GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Beiron Larsson

Publicerad 19 november 2021

I Mörlunda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Beiron Larsson, Rosenfors.

Officiant Eva Solid höll ett personligt griftetal och läste valda bibelord. Kyrkomusiker Ann-Marie Daag Albrechtsson inramade akten med att på orgel spela Anthem av B Andersson och You raise me up av R Løvland, samt att hon till eget pianoackompanjemang sjöng Där rosor aldrig dör av D Bergagård. Unisont sjöngs psalmerna 249 och 11:1,3,6. Urnsättning ägde rum på Mörlunda kyrkogård.

Gåvor var lämnade till Synskadades Förening i Oskarshamn och Synskadades Riksförbund.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.