GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

beg 20-30 Gustav Grybäck

Publicerad 23 maj 2022

I Mörlunda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Gustav Grybäck, Kråkeryd.

Officiant Eva Solid höll ett personligt griftetal och läste valda bibelord. Kyrkomusiker Ann-Marie Daag Albrechtsson inramade akten med att spela Du är allt av S Aldén och Stad i ljus av P Bäckman. Till eget pianoackompanjemang sjöng hon Änglavakt av J Lundvik. Gertz Gladh, sång och gitarr, framförde Du är för alltid en del utav mig av L Berghagen. Kollegan och vännen Carl-Wiktor Svensson höll minnestal. Unisont sjöng de församlade psalmerna 201 och 289.

Urnsättning sker på Mörlunda kyrkogård.

Gåvor var lämnade till Cancerfonden, Barncancerfonden, Barncancerfonden Östra, Barncancerfonden Södra och Min stora dag, Operation Smile, Världsnaturfonden-Rädda Östersjön, Svenska Jägareförbundets Framtidsfond, Unicef, Läkare utan gränser, Naturbrukarna, Röda Korset, Röda Korset-Ukraina, Vi-skogen, Erikshjälpen och Lions Barncancerfond.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.