GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Beda Elisabet Höggren

Publicerad 2 december 2021

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Beda Elisabet Höggren.

Akten inleddes med att organist Birger Marmvik spelade Änglamark av E Taube varpå officiant Christer Munther uttalade inledningsord och unisont sjöng de församlade psalm 190. Officianten höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 304 och 248 inramade begravningsbön, Fader vår och välsignelsen och därpå tog de sörjande ett sista farväl under stilla orgelmusik. Officianten lyste frid och Flyttfåglarna av L Lithell spelades. Som avslutning spelade organisten Nocturne av E Taube.

Gåvor var lämnade till Katthemmet Oskarshamn.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.