GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Barbro Vistrand

Publicerad 13 maj 2022

I Pingstkyrkan i Borgholm kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Barbro Vistrand, Borgholm.

Akten inleddes med att officiant Daniel Holmgren läste inledningsord och de församlade unisont sjöng psalm 666. Kurt Winzell spelade på piano Jag har hört om en stad varpå sångsolisterna Ulf och Margareta Rånge framförde Flyttfåglarna. Officianten höll griftetal, förrättade överlåtelsen, ledde Herrens bön och läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalm 45 och Kurt Winzell spelade Jesus för världen givit sitt liv. De sörjande tog ett sista farväl under stilla pianomusik. Officianten läste fridslysning och unisont sjöngs psalm 248. Kurt Winzell spelade Tryggare kan ingen vara och som avslutning läste officianten välsignelsen.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.