GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Barbro Svanberg

Publicerad 14 september 2021

I Heliga korsets kyrka, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Barbro Svanberg.

Som inledning på akten spelade kantor Pär Hammarlund Dagen är nära på orgel varpå psalm 190 sjöngs unisont. Officiant Jonas Lockman Lundgren höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Sångsolist Silvia Nilsson framförde Håll mitt hjärta och efter begravningsbön och Herrens bön sjöng de församlade psalm 297. Solisten framförde Amazing grace och som avslutning spelade kantorn Till minne på orgel.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.