GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Barbro Sundström

Publicerad 13 maj 2022

I Mönsterås Skogskapell har begravningsgudstjänst hållits för Barbro Sundström.

Akten inleddes med att kantor Kerstin Linderberg, piano, och Olof Sundström, gitarr, framförde Wayfaring stranger varpå de församlade unisont sjöng psalm 249. Officiant Anders Hult höll griftetal över orden i Psalt 4:9, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 251 och 11 inramade begravningsbön och Herrens bön. De sörjande tog ett sista farväl och kantorn och Olof Sundström framförde Koppen av P-E Moraeus.

Blommor märktes från vännerna på Solhem avdelning A.

Gåvor var lämnade till Operation Smile från vännerna i SPF Seniorerna Mönsterås och till Läkare utan gränser från vännerna i PRO Mönsterås.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.