GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Barbro Petersson

Publicerad 2 december 2021

I Södra kapellet, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Barbro Petersson.

Akten inleddes med att kantor Per-Ola Svensson på orgel spelade Tröstevisa varpå psalm 248 sjöngs unisont. Officiant Johanna Broselid höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs psalm 297 unisont och därpå höll maken Anders Petersson ett minnestal. På cd spelades I still have faith in you med Abba och därpå tog familjen ett sista farväl. Efter slutbön och välsignelse spelades Time to say goodbye med Sanna Nielsen på cd och som avslutning spelade kantorn Koppången på orgel.

Gåvor var lämnade till Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.