GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Barbro Gustafsson

Publicerad 22 juni 2022

I Karlslunda kyrka, Påryd, har begravningsgudstjänst hållits för Barbro Gustafsson.

Kantor Kim Eriksen inledde med att på orgel spela Jesu bleibet meine Freude varpå sångsolist Kerstin Karlsson framförde Dagen är nära. Unisont sjöng de församlade psalm 298. Officiant Thomas Hård af Segerstad höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 249 och 201 inramade begravningsbön och Herrens bön och därpå framförde sångsolisten Jag vet att min förlossare lever. Akten i kyrkan avslutades med att kantorn spelade Koppången på orgel. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl och efter fridslysning och välsignelse sjöngs psalm 297 unisont.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.