GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Arne Törnström

Publicerad 18 november 2022

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Arne Törnström.

Organist Joel Eriksson inledde med att spela Air av J S Bach varpå Så skimrande var aldrig havet med Sven-Bertil Taube spelades. Unisont sjöngs psalm 190:1. Officiant Björn Leander höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 249:1 och 297:1 inramade begravningsbön, Herrens bön och välsignelse och därpå tog de sörjande ett sista farväl under stilla musik. Officianten läste slutbön och Time to say goodbye med A Bocelli /S Brightman spelades. Som avslutning spelades Tröstevisa av B Andersson.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.