GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Arne Erikson

Publicerad 20 september 2022

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Arne Erikson.

Som inledning på akten spelade organist Birger Marmvik Så skimrande var aldrig havet av E Taube på orgel varpå psalm 248:1 sjöngs unisont. Officiant Christer Munther höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Barnbarnet Elin Axtelius läste en egenskriven dikt och på cd spelades Röda trådens slut med Sven Ingvars. Efter begravningsbön, Herrens bön och välsignelse sjöngs psalm 249:1 unisont och därpå tog de sörjande ett sista farväl under stilla orgelmusik. På cd spelades O when the saints med Fats Domino och som avslutning spelade organisten Tears in heaven av E Clapton/W Jennings på orgel.

Gåvor var lämnade till Cancerfonden.

Minnesstund hölls på Villa Shalom.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.