GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Annika och Dennis Lukkarinen

Tomeshult/Eriksmåla • Publicerad 9 juni 2022
Annika och Dennis Lukkarinen, Tomeshult, Eriksmåla, fick den 4 maj en dotter som heter Elsa Marianne Lukkarinen. Vikt 2640 g, längd 49 cm. Syskon: Mariana Tilli Lukkarinen och Patrik Karl Birger Lukkarinen.
Annika och Dennis Lukkarinen, Tomeshult, Eriksmåla, fick den 4 maj en dotter som heter Elsa Marianne Lukkarinen. Vikt 2640 g, längd 49 cm. Syskon: Mariana Tilli Lukkarinen och Patrik Karl Birger Lukkarinen.Foto: Privata
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.