GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Annika Liljegren

Publicerad 21 juli 2021

I Skogsvilan Nybro har begravningsceremoni hållits för Annika Liljegren.

Akten inleddes med att Peter Lilja på piano framförde Bridge over troubled water av P Simon/A Garfunkel och officiant Git Åkeson inledningstalade samt höll minnesord. Unisont sjöngs psalm 199 varefter Magnus och Maria höll minnesord över sin mamma. Bengt Eklund sjöng till eget gitarrackompanjemang Strövtåg i hembygden och efter att Eric Porcile hållit minnestal över sin mormor sjöngs unisont psalm 190. Efter att officianten läst avslutande ord spelades En stund på jorden av Laleh och Öppna landskap av U Lundell framfördes av Peter Lilja på piano.

Minnesstund hölls på Qvarnasläts Hembygdsgård.

Minnesgåvor var lämnade till Hundstallet och Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.