GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anne-Marie Magnusson

Publicerad 8 oktober 2021

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Anne-Marie Magnusson.

Organist Birger Marmvik inledde akten med att spela Jag har hört om en stad av L Lithell varpå officiant Jonna Hennig inledningstalade och unisont sjöng de församlade psalm 248. Officianten höll griftetal och läste bön och som solosång framförde Matilda Nyberg Farväl av E Börjesgård. Officianten förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord och sedan psalm 249 sjungits unisont följde begravningsbön och Herrens bön. Unisont sjöngs psalm 201:1,5 och därpå tog de sörjande ett sista farväl under stilla musik. Sångsolisten framförde Gabriellas sång av H Sjöholm/S Nilsson och efter slutbön och välsignelse avslutade organisten med att spela Där rosor aldrig dör.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.