GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anna-Lisa Johansson

Publicerad 13 januari 2022

I Mönsterås Skogskapell har begravningsgudstjänst hållits för Anna-Lisa Johansson.

Akten inleddes med att kantor Kerstin Linderberg på orgel spelade Koppången av P-E Moraeus varpå psalm 249 sjöngs unisont. Komminister Johan Kårlin höll griftetal över orden i Psalt 8:4-6, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalm 11 och efter begravningsbön och Vår fader sjöngs Barnatro av G Dahl unisont. Som avslutning på akten i kapellet spelade kantorn Amazing grace på orgel. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl.

Gåva var lämnad till Operation Smile.

Minnesstund hölls i Mönsterås församlingshem.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.