GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anna-Greta Johansson

Publicerad 14 september 2021

I Vissefjärda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Anna-Greta Johansson, Falebo.

Som inledning spelade kantor Hans Möller Tröst av F Mendelssohn och efter samlingsorden sjöng psalm 249 unisont. Officiant Bo Harald Brunzell höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter förbön och Herrens bön tog de sörjande ett sista farväl med minnesord och blommor. Officianten höll slutbön och läste välsignelsen och psalm 190 sjöngs gemensamt. Som avslutning spelade kantorn Prière à Notre-Dame av L Boëllmann.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.