Annons

Anna Ernlothsson

Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Publicerad 28 oktober 2023

I Emmaboda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Anna Ernlothsson, Emmaboda.

Kantor Hans Möller inledde akten med att på orgel spela Gammal fäbodpsalm varpå Anngerd Ernlothsson sjöng Som en bro över mörka vatten till eget pianoackompanjemang. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Officianter var Kalle Karlsson höll griftetal och förrättade överlåtelsen medan officiant Annette Geyer läste valda bibelord. Efter förbön, Herrens bön och välsignelse sjöngs psalm 248 unisont och som solisten sjöng och spelade Himlen är oskyldigt blå. De sörjande tog ett sista farväl och unisont sjöngs psalm 297. Akten i kyrkan avslutades med att kantorn spelade Tröstevisa på orgel. På kyrkogården togs ytterligare farväl.

Annons

Gåvor var lämnade till Act Svenska kyrkan och Rädda Barnen.

Minnesstund hölls i Folkets hus.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons