GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anna-Britta Nilsson

Publicerad 22 juni 2022

I Döderhults kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Anna-Britta Nilsson.

Kantor Marie-Louise Olsson inledde med att spela Strövtåg i hembygden av G Norén/B Dixgård varpå hon som solosång framförde My love my life av B Andersson/B Ulveus. Unisont sjöngs psalm 190. Officiant Håkan Helleber höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs Jag har hört om en stad ovan molnen och efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs psalm 200:1. Medan A better place av M Jackson spelades tog de sörjande ett sista farväl. Efter slutbön och välsignelse sjöng solisten Ser du månen där du är ikväll av T Stenström och som avslutning spelades Fields of gold med Sting.

Gåvor var lämnade till Barncancerfonden.

Minnesstund hölls på Villa Shalom.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.