Annons

Ann Ståhl

Publicerad 7 februari 2020

I Equmeniakyrkan, Mysingsö, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Ann Ståhl.

Akten inleddes med att barnbarnen Malin och Stina tillsammans med Stinas man Stefan spelade Mormors önskevals av J Hagen på tvärflöjt, cello och gitarr varefter sångsolist Annika Lord framförde Det enda jag vet av L Lithell. Officiant Åke H Nilsson läste ur Bibeln och unisont sjöngs psalm 261 till dottern Lisas orgelackompanjemang. Under griftetalet sjöngs Min båt är så liten och havet så stort och officianten förrättades överlåtelsen. Annika Lord sjöng Något nytt ska hända av P Karlsson och unisont sjöngs psalm 697 sjöngs. Ett steg till av I Olsson framfördes av sonen Mattias tillsammans med Stina, Malin och Stefan och unisont sjöng de församlade psalm 596. Som avslutning läste dottern Sara Franciskus Solsång till vibrafonmusik av Mattias. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl.

Annons

Gåvor var lämnade till Diakonia och Naturskyddsföreningen.

Minnesstund hölls på Villa Shalom där tal hölls av döttrarna Karin och Sara, systrarna Helmi och Li, Maria Håkansson och Björn Linderbrandt. Lisa, Stina och Malin sjöng och spelade under minnesstunden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons