GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ann Melin Petersson

Publicerad fredag 09:50

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Ann Melin Petersson.

Akten inleddes med att kantor Åsa Cederholm spelade You raise me up på orgel varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Stig Erixon höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Jag har hört om en stad med Carola spelades och efter begravningsbön och Herrens bön tog de sörjande ett sista farväl under stilla orgelmusik. Efter slutbön och välsignelse sjöngs psalm 248 unisont och som avslutning spelade kantorn Tröstevisa på orgel.

Gåvor var skänkta till Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.