GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ann-Marie Schött

Publicerad 16 juli 2021

I Södra Möckleby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Ann-Marie Schött, Dalsjö.

Akten inleddes med att kantor Aili Andersson spelade Ölandssången av B Anrep-Nordin varvid systerbarnbarnet Axel som solosång framförde Idas Sommarvisa av A Lindgren/G Riedel. Unisont sjöng de församlade psalm 199. Officiant Torgny Jansson Greek höll griftetal över orden i Sv Ps 626. Systerdottern Anna höll ett personligt minnestal över Ann-Marie. Därefter följde begravningsbönen och psalm 201. Medan kantorn spelade Annie's song av J Denver bars urnan till graven där syster och syskonbarn med familjer tog avsked.

Gåvor var skänkta till Demensfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer