GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ann-Marie Lind

Publicerad fredag 08:00

I Högsby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Ann-Marie Lind.

Akten inleddes med att kantor Ann Hultman spelade Tröstevisa av B Andersson varpå sångsolister Rebecca Elvingsson, Ronja Elvingsson och Ulf Rånge framförde Blott en dag. Officiant Ola Emilsson läste samlingsord och unisont sjöng de församlade psalm 190. Officianten höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjungna psalmer 11 och 297 inramade begravningsbön och Herrens bön. De sörjande tog ett sista farväl och officianten läste slutbön och välsignelsen. Sångsolisterna framförde Jag har hört om en stad och som avslutning spelade kantorn Amazing grace.

Gåvor var skänkta till Erikshjälpens arbete i Ukraina.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.