GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ann-Mari Borg

Publicerad 22 juni 2022

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Ann-Mari Borg.

Kantor Vanja Roshagen inledde med att på orgel spela Håll mitt hjärta varpå psalm 248 sjöngs unisont. Officiant Henrik Jonsson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 201 och 791 inramade begravningsbön och Herrens bön och som avslutning på akten i Skogsvilan spelade kantorn I denna ljuva sommartid på orgel. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.