GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ann-Britt Nilsson Nylander

Publicerad 14 september 2021

I Oskarshamns kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Ann-Britt Nilsson Nylander.

Akten inleddes med att organist Birger Marmvik på piano och Henryk Hoffman på fiol spelade Tröstevisa av B Andersson varpå de församlade unisont sjöng psalm 200. Officiant Marie Ivarsson höll griftetal, läste bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Som solosång framförde Matilda Nyberg En stund på jorden av Laleh. Medan de sörjande tog ett sista farväl spelades stilla musik på fiol och piano. Efter förbön och Herrens bön sjöngs psalm 235 unisont och sedan officianten läst välsignelsen framförde sångsolisten Dancing queen av B Andersson/B Ulvaeus. Som avslutning på akten spelade organisten Koppången av P-E Moraeus.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.