GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ann-Britt Eliasson

Publicerad 14 september 2021

I Mortorps kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Ann-Britt Eliasson.

Akten inleddes med att kantor Minu Bergman på piano spelade Tröstevisa av B Andersson varpå sångsolist Britt-Marie Ottosson framförde Jag har hört om en stad ovan molnen av L Lithell. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Officiant Bengt-Olof Roos höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 231 och 190 omramade begravningsbönen och därpå tog de sörjande ett sista farväl till tonerna av Adagio och Air. Sångsolisten sjöng Gabriellas sång av S Nilsson/P Bäckman och som avslutning spelade kantorn på orgel Time to say goodbye av F Sartori/L Quarantotto.

Gåvor var lämnade till Barndiabetesfonden.

Minnesstund hölls i Mortorps småskola.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.