GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anita Borg

Publicerad 14 september 2021

I Torsås kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Anita Borg, Gärdet.

Som inledning spelade kantor Axel Johansson Amazing grace varpå psalm 769 sjöngs unisont. Officiant Mikael Lunnergård läste valda bibelord och höll griftetal. Som solosång framförde Eva Milesson Stad i ljus av P Bäckman. Officianten förrättade överlåtelsen och Ulla Borgius läste dikten Nu vilar ett hjärta av Bo Setterlind. Unisont sjöngs psalm 217 och efter förbön och Herrens bön framförde Axel Johansson som solosång Jag har hört om en stad av L Lithell. På kyrkogården tog de sörjande ett sista farväl och officianten lyste frid.

Minnesstund hölls i Olofsgården.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.