GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Angelica Karlsson och Erik Bjursell

Ekenäs • Publicerad 23 december 2022
Acke Bjursell.
Acke Bjursell.Foto: Privat
Angelica Karlsson och Erik Bjursell, Ekenäs, fick den 1 november 23.54 en son som heter Acke Bjursell. Vikt 3280 g, längd 52 cm. Syskon: Maui Bjursell.
Angelica Karlsson och Erik Bjursell, Ekenäs, fick den 1 november 23.54 en son som heter Acke Bjursell. Vikt 3280 g, längd 52 cm. Syskon: Maui Bjursell.Foto: Privat
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.