GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anders Ottosson

Publicerad 14 juli 2021 • Uppdaterad torsdag 15:02

I Stensö kapell, Kristdala, har begravningsceremoni hållits för Anders Ottosson.

Begravningen inleddes med att kantorn Anna Rosén spelade Himlen är oskyldigt blå av T Gärdestad varpå officiant Anders Duvlund läste inledningsord. Psalm 248 sjöngs unisont. Officianten höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalm 200:1-5 inramades av begravningsbön och Herrens bön. Psalm 200:6-8 sjöngs gemensamt varefter Mercy med Duffy spelades. Strövtåg i hembygden av G Norén/B Dixgård spelades. De anhöriga tog ett sista farväl under urnnedsättningen.

Gåvor var skänkta till Hjärt-Lungfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer