GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anders "Karla" Karlsson Theander

Publicerad 24 september 2021

I Heliga korsets kyrka, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Anders "Karla" Karlsson Theander.

Akten inleddes med att sångsolist Linus Engkvist till eget gitarrackompanjemang sjöng Imagine av J Lennon varefter psalm 289 sjöngs unisont. Officiant Emma Janerheim höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Solisten sjöng Ängeln i rummet av E Dahlgren och efter begravningsbönen sjöngs psalm 791 unisont. De sörjande tog ett sista farväl till tonerna av En stund på jorden med Laleh. Solisten framförde This is the way av E-Type och som avslutning spelade organist Anders Pettersson på piano Hallelujah av L Cohen.

Gåvor var lämnade till Cancerfonden.

Minnesstund hölls i IFK Bergas klubblokal.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.