GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anders Johansson

Publicerad 20 juli 2021

I Madesjö kyrka har begravningsakt hållits för Anders Johansson.

Akten inleddes med att kantor Ingemar Jonsson spelade Var inte rädd på orgel varpå sångsolist Gerda Johansson framförde Strövtåg i hembygden. Officiant Göran Madeland läste inledningsord varefter psalm 249 sjöngs unisont. Officianten höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalm 201 sjöngs gemensamt följt av begravningsbön och Herrens bön. Psalm 285 sjöngs och Time to say goodbye spelades. Som avslutning tog de anhöriga ett sista farväl vid graven och Härlig är jorden spelades på munspel.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer