GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anders Brenander

Publicerad 22 juni 2022

I Skogskapellet, Mönsterås, har begravning hållits för Anders Brenander.

Officiant Nicolaj Vollburg hälsade välkomna och Du är allt av S Aldén spelades. Officianten höll minnestal och Sista andetaget av D Attlerud/T Thörnholm framförd av Jan Johansen spelades. Sedan officianten hållit griftetal spelades Sången till pappa av F Myrer/S Åhs framförd av Frippe M och därpå följde minnesord och begravningsakt. Nangijala av I Adolfsson spelades och medan de sörjande tog ett sista farväl spelades Nangijala av S Lindström. Officianten uttalade avslutningsord och Moder Jord av K Larsen spelades.

Gåvor var lämnade till Hjärt-Lungfonden.

Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.