Amanda Elofsson

Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Publicerad 2 mars 2021

I Emmaboda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Amanda Elofsson, Emmaboda.

Som inledning spelade kantor Birgitta Andrén Olsson Nu är våren kommen varefter psalm 21 sjöngs unisont. Komminister Kalle Karlsson höll griftetal, läste bön och förrättade överlåtelsen. Hallå du gamle indian med Scotts spelades och sedan officianten läst valda bibelord tog de sörjande ett sista farväl med minnesord och blommor medan kantorn spelade Blinka lilla stjärna. Officianten lyste frid och Mattias Renhorn sjöng Himlen är oskyldigt blå till pianoackompanjemang av kantorn. Efter förbön, Herrens bön och välsignelsen sjöngs psalm 201 unisont. Som avslutning på akten spelades Sjörövarfabbe. Efter begravningsakten hölls kyrkan öppen för de som önskade att ta ett sista farväl av Amanda.

Blommor märktes från bland andra Bjurbäcksskolan F-6.

Gåvor var lämnade till Barncancerfonden och Clownlabbet.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.