GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Allan Höglind

Publicerad 14 juli 2021

I Torsås kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Allan Höglind, Torsås. Akten inleddes med att organist Mats Alexandersson spelade Visa vid vindens ängar av Mats Paulsson. Gemensamt sjöngs psalm 201. Officiant Mikael Lunnergård höll griftetal varefter Omkring tiggarn från Luossa av Dan Andersson framfördes av Hildur och Niclas Höglind. Officianten förrättade överlåtelsen. Hildur, Sara och Niclas Höglind framförde Vind av Nils F Nygren. Familj, släkt och vänner tog avsked i kyrkan och organist framförde Bridge over troubled water av P Simon/A Garfunkel. Efter förbön och Fader vår sjöngs gemensamt psalm 249. Som avslutning framförde organisten Koppången av P-E Moraeus.

Anna Mi MatzénSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer